Најновите книги од печатницата Еден на Еден

20.000 денари под нулата

20000

Приказна за дозволениот минус на кредитната картичка со просечна македонска плата

Касни Закасни

KASNI

Комичен и исклучително весел роман за група пријатели, сите вработени во државна администрација

Заев Баба и 40те пратеници

ZAEV

Еп за еден паша кој сака да стане нешто што не може, приказна за средната класа, приказна полна свеж зеленчук, приказна на која не може да и се верува