Наскоро – нови видеа со Марјан

Со видеото за “Фазите од животот” ги заокруживме петте видеа со Марјан. Сега малку ќе се одмориме, да собереме инспирација и се враќаме со нови видеа наскоро. Во меѓувреме уживајте и потсетете се на претходните стенд-апи