Наскоро – ново видео за Young Derm

Погледнете делче од новото видео кое го изработивме за нашите пријатели Young Derm. Целото видео ќе го гледате наскоро, а дотогаш задолжително следете ги на нивните фејсбук и инстаграм профили бидејќи се супер!

UPDATE – Целото видео можете да го погледнете тука