Наум, Зуица и Влатко Стефановски (YouTube верзија)

Оваа сабота на Алфа тв одеше 16тата епизода од оваа сезона. Гости ни беа музичката двојка Наум Петрески и Зуица Лазова, како и нашиот одличен пријател Влатко Стефановски. Овде погледнете ја скратената верзија од целата #1на1 епизода.