Нешто што 100% ќе ви се допадне!

Направивме 3 скечеви за новиот 100 процентен сок од портокал на нашите пријатели Gute Fruchte. Слоганот ни е “Швајцарски точно, 100% сочно” и се надеваме ќе ви се допаднат и вам. Сокот е перфектен, пробајте го што побрзо, најдобар 100% сок на пазарот кај нас…

Следуваат нови промотивни изненадувања од Гуте Фрухте тимот, а за почеток еве го Жаре како поприлично нервозен и неточен хотелски рецепционер… 🙂