Ник Вујичиќ и Исидора Бјелица – најава

Следните гости во нашата емисија биле низ целиот свет и виделе се и сешто. Токму затоа следнава емисија на #1на1 е една од подобрите епизоди оваа сезона. Мастералните Ник Вујичиќ и Исидора Бјелица се оваа сабота на Телма во 19:15 часот.

Ник е роден без раце и нозе и никој не му предвидувал успешен живот, а најмалку дека ќе биде тоа што е сега – најпознатиот мотивациски говорник на овој век. Исидора од друга страна, го има победено ракот за кој сите светски доктори и предвиделе дека нема никаква надеж.

Погледнете ја најавата за навистина одличната епизода која ќе ја гледате на 30 април на Телма:

Update: Целата епизода можете да ја погледнете на следниот линк.