Ноле откри од кого го наследил талентот за тенис

„Родителите ме поддржаа да се занимавам со тенис“, изјави Новак Ѓоковиќ во специјалното интервју за Еден на Еден што го направи Бошко Тасиќ.

„Пред два дена, баба ми ме исправи, ми рече дека не е вистина дека никој во моето семејство не играл тенис. Мојата тетка тренирала, иако не се знимавала професионално“, откри Ноле.

Тенискиот Ас откри и кој му помогнал да ги преживее тешките деведесети години во Србија и уште многу други приказни. Целото интервју со Ноле, гледајте го на следниот линк: