Новото лого на ФФМ

ФФМ објави дека целосно ќе се ребрендира па така беше промовирано новото лого и слоган. Еве го нашиот предлог за лого кое е посоодветно на македонската фудбалска лига и сите настани кои се случуваат на натреварите кои се играат во неа, како и на репрезентациата.

ffm