Од свилена пижама до розева ноќница, така оди Жаре на шопинг

Ѕирнете во шифоњерот на Жаре, има избор од свилени пижами до розеви ноќници кои ги користи за разни видови на шопинг. Жаре ви покажува како најлесно да купувате онлајн и притоа да добивате награди.