Одличен настап на „High control“ во #1на1!

#1на1 и оваа сезона ќе дава шанса на македонските бендови да покажат што знаат. Во последната наша епизода свој одличен настап имаа тетовчаните “High control”:

Монологот од последната епизода – клик.

Игор Џамбазов се јавува во полиција – клик.