Одлична забава со Јана, Марко и Нина!

Новата #1на1 епизода повторно ни понуди супер забава. Јана, Марко и Нина дојдоа на гости кај нас, а освен супeр разговор со македонската евровизиска претставничка и заштитните лица на новата кампања на УНИЦЕФ имавме и “автомобилски” монолог и одличен претседателски рап! 😀