Оваа недела – Втор дел со Сашко Коцев

Еден час пред ТВ премиерата на Златна Бубамара 2024 – имаме спремно одлично шоу!

#Сезона15 продолжува со вториот дел од гостувањето на Сашко Коцев!

Што е “ситуација на мунгоси”? Зошто третата година на ФДУ му создала психички непријатности? Зошто македонската публика сака да гледа комедија, а не драма? Какви биле неговите почетоци како водител на Златна Бубамара? Одговорите на сите овие, а и многу повеќе прашања – Недела, 18:30 на Канал 5!