Перо Антиќ го има репот на Тодор Гечевски!

Продолжуваме со извонредна емисија за сите кошаркарски вљубеници. Оваа сабота во #1на1 гости ни се ѕвездите на мак кошарката Тодор Гечевски и Ѓорѓи Чековски заедно со легендата Лазо Лечиќ.

Погледнете само мал дел од она што ќе го гледаме оваа сабота во 22.30 часот на Алфа тв.