ПИВО ФЕСТ 2015 – ПРИЛЕП

Вистинско задоволство ни беше што работевме на најголемиот фестивал во Македонија – прилепскиот Пиво Фест.
Ги срушивме сите досегашни фестивалски рекорди во посетеност, испиено пиво, изедена скара и многу сме среќни што 4те фестивалски вечери беа апсолутен успех.
Се гледаме и следната година Прилеп!

image-c56829834c4ef902240f3f0e3ff6c69d64c4e51612bd0c58fd71266a3188a8cf-V

received_10205582805224201

IMG_20150719_005404

IMG_20150718_194347

image-62f32b1e22d0a0b0d77ac6efd5d8051577f56832dd89e6ec04ea49cb07a76d27-V