Погледнете го гостувањето на Марјана во Еден на Еден

Марјана Станојковска ни приреди фантастична епизода во последната епизода од #1на1. Марјана ни докажа дека знае да создаде насмевка на лицата на гледачите не само како лото хостеса, туку и како гостинка во нашето шоу во кое што ги покажа сите свои таленти. Ако ве интересира како тоа Жаре реагираше на жешкиот танц на Марјана, каква пејачка е Марјана, а и како таа завршила на холивудската забава на Принц, погледнете ја целата епизода тука:


Moнологот од епизодата – клик.

А доколку сакате да погледнете две веб екслузивни видеа што не се најдоа во епизодата тие ќе можете да ги проследите доколку кликнете тука и тука.