Погледнете како ќе се викаат продолженијата од филмот Монтевидео

Еден на Еден ексклузивно дознава како ќе се викаат продолженијата на филмот Монтевидео:

СЕГА ВТОРИ, УТРЕ ПРВИ!

01 Francija

Инспирацијата за ваквиот наслов би било второто место на Југославија во 1960 година

ПОВТОРНО ВО ЧЕТИРИТЕ НАЈДОБРИ!

02 Cile

Во Чиле 1962 година Југославија се наоѓа меѓу четирите најдобри репрезентации

ПОВТОРНО ВО ЧЕТИРИТЕ НАЈДОБРИ? ВЕЌЕ СТАНУВА ДОСАДНО!

03 Italija

Југославија го повторува успехот во 1968 година

ТОА МОЖЕВМЕ ДА БИДЕМЕ НИЕ

04 Svedska

Данска оди на светско првенство место Југославија – Шведска 1992 год