Помалку познат цитат на Мартин Вучиќ

Мартин Вучиќ, познатиот син на уште попознатиот Драган Вучиќ е познат по тоа што ја претставуваше Македонија на Евровизија, но исто така е и познат по неговата песна “Рано ми е да се врзам” што претпоставуваме го инспирирало и за овој цитат:

 

vucic