Познатите македонци одговараат!

#1на1 секогаш дава простор на познатите македонци. Можеби Груевски, Заев, Сеад Кочан и останатите нема да бидат гости во нашата емисија, ама тоа не значи дека не може да бидат дел од “Еден на Еден анкета”! 😀