Предизборен дуел на Груевски и Заев!

Избори се ближат, дуели се нижат. Барем рап дуели ако ништо друго. Во последната #1на1 епизода Груевски и Заев си ја формираа својата трилогија на рап битки со најновиот дел од нивните рап авантури. Погледнете ги римите на нашите најпознати политичари:

Предизборната песна на Жаре и Пеце од Суперхикс е достапна тука.

Македонските политичари читат твитови за нив – клик.