Реклама на денот

Најновата реклама за Хајнекен, во која се зборува за човек кој картите го водат до идеалната жена. Оваа верзија ја има само на you tube, додека на телевизија компанијата ќе емитува 30 и 60 секундна верзија…секако поради цената