Ретро интервју со Франц Кафка

Ја знаете Рока мандолина? И да не ја знаевте до сега, после гледање на вчерашната епизода на „Фчерашни новости“, ќе ви стане хит на месецот.

Пародичните вести уште еднаш потврдија и докажаа зошто се најгледаната забавна емисија во Македонија. Во епизодата 25, „Фчерашни новсоти“ со синхронизација покажаа што точно се случуваше во Собранието на 14 март и за што всушност разговараа Џафери и Груевски.

Покрај тоа, публиката последна дозна и:

    • Издадена нова поетска збирка
    • Зошто нема лекови после 15-ти во месецот?
    • Ретро интервју со Франц Кафка

Во исчекување на следната епизода во недела, посетете ја Фејсбук страницата на „Фчерашни новости“, каде во тек е мала игра за фановите.