Сеирвизија 2015

Уште една Евровизија– уште еден неуспех за нашиот претставник. Веќе разочарувањата од ова натпреварување ни станаа навика. А друго нешто што ни стана навика овие години е да очекуваме интернетот да фаќа сеир на изборот за најдобра европска песна. Исто како и минатата година ви ги претставуваме најинтересните слики поврзани со првата полуфинална вечер на Евровизија 2015.

 

i expect

evrosong КОПЦЕ