Сериозно обраќање кон јавноста од Жаре

Кога ситуацијата во државата е сериозна и Жаре е сериозен 🙂 Последната наша епизода започна со Жаре зад неговото биро и негово обраќање за актуелната ситуација во државата.

Целиот монолог можете да  го погледнете тука.