Шекил О`Нил во „True Detective“

„Bleacher Report“ ги спаруваат Шекил О’Нил и Чарлс Баркли како новиот детективски тим во „True Detective“ и како што велат, надежно продуцентите ќе го прифатат нивниот предлог за третата сезона. Гратис следува и трејлерот.