Што ќе гледаме во новите „Фчерашни“

Четворица репортери на „Фчерашни новости“ ќе се соочат со многу препреки за да стигнат до вистината последни – дожд, ветер, дупки по улиците и гужви во болниците! Во новата едпизода на најгледаното хумористично шоу, очекувајте:

  • Какви се кадровските политики на СДСМ?
  • Јелисалфета во канџите на еден пират
  • Фантастична епизода на „Фчерашни новости“
  • Во недела на Прочка простете им ако не почнат на време! Новите „Фчерашни новости“ ги очекуваме од 20 часот на „Телма“ и во живо на нивниот „Фејсбук“.