Што ќе се памти од ова Светско Првенство??

Тркалањата на Нејмар? Титулата на Франција? Одличните резултати на Хрватска?
Ма не…

© 2018 Еден на Еден. Сите права задржани. Web by Glitch Agency. Hosted by xo.mk.