Што посакаа, а што добија познатите од Дедо Мраз?

Пред прагот на далечната 2015 година (да, далечна е, 3 години поминаа еј!), многу познати личности напишаа писмо до Дедо Мраз. Некои бараа малку, некои многу, но не секој доби што сакаше.

Мал hint, Каролина го доби она што го посака! 🙂

Жаре во улога на Дедо Мраз и Поштарот во улога на помошникот џуџе – ова се трите јавувања од Куќата на Дедо Мраз: