Што прават познатите македонци во аптека?

Некој купува жилети, некој купува таблети, некој маст… секакви работи може да се купат од аптека 😀

Сегментот “Зошто не купувам од Али Експрес”  е достапен на следниот линк, а последната наша епизода е достапна со клик тука.