Што сакаше Математика за осмо одд од Жаре?

Жаре повторно доби необични телефонски јавувања. Секако дека без Спасе тоа не може да помине, но покрај него му се јавија Математика за осмо одделение и неговата коса. Мислите дека овие работи не можат да ѕвонат на телефон, погледнете.