СКАНДАЛОЗНО: Цензура во Еден на Еден

Со години угнетувани, заплашувани, цензурирани, овој пат нема да подлегнеме под притисоците на овој човек! Затоа јавно го споделуваме ова соопштение, за Македонија да види со кого си имаме работа: