Со Васко Тодоров почнува Сезона 12

Топ гостин си избравме за старт на новата 12 Сезона на 1на1. Васко Тодоров алијас Батка или Тошо Малерот на Жаре ќе му раскаже еден куп интересни приказни. Плус, имаме и сосема нов концепт. Се гледаме на Канал 5, во недела, на 1 ноември од 18.30.