Сочи – град ли е, трансформер ли е?

Фантастичен приказ на тоа како Сочи драстично се промени за Олимписките игри. Сателитските снимки од 2005-та наваму покажуваат како во околината на градот од обични ниви, ливади и пасишта никнаа најмодерните објекти како пропратен дел од ЗОИ 2014.