Специјално издание на Еден на Еден!

Откако ја завршивме студиската едиција на #1на1 за оваа сезона време е да се префрлиме на неколку специјални шоуа 😀 Во првиот наш специјал гости ни беа нашите сниматели!

Автомобилските авантури на снимателите – Клик

Тајфата во живо во нашето шоу – Тука