Срцето не се дава на подарок

Се сеќавате на кампањата глупави начини да умреш?

Мекен и Metro Train од Австралија а продолжиле соработката и објавија ново видео кое повторно стана вирален хит. За многу кратко време скоро 10 милиони гледаност.

Еве зошто