Стрес, колку тоа моќно звучи! (инфографик)

Многу интересни статистики поврзани со кралот на негативното, неговото (не)височество, стресот… Читнете, научете нешто и отерајте го стресот кај што не треба!

п.с. Не заборавајте филмски да му викнете “…and stay out!”