Струмичани ќе дојдат тука на 7 јуни

 Акцијата Feed Your Brain доаѓа во Струмица !

По одржани шест настани на шест различни локации низ Македонија, акцијата Feed Your Brain доаѓа во Домот на Културата „Антон Панов“ во Струмица на 7 јуни, од 19 часот. Како на сите настани досега, така и на финалниот, салата и публиката ќе се наполнат со мотивација и поттик за младите преку говорници кои успеале да креираат и одржат успешна кариера тука, во Македонија. На 7 јуни во Струмица ќе се дружиме со следните говорници:

– Зоран Витанов – извршен директор на Lyoness International – Macedonia, основач на ЦЕФЕ Македонија, претседател на Асоцијација на менаџери на Р.М., економист и познат мотивационен говорник помеѓу претприемачите;

– Игор Трајковски – креатор и основач на најголемиот македонски агрегаторот за вести Time.mk, претходно вработен во главното седиште на Google (Калифорнија) и во најголемиот центар на компанијата надвор од Америка, во Цирих, Швајцарија.

– Влатко Лозаноски – најпознат машки музички артист во Македонија, бројни хитови, проекти и албуми сместени во 10 годишна континуирана кариера, која започнува по појавување во македонско шоу за потрага по музички таленти. Добитник на многу музички награди во Македонија и во регионот;

Сите заинтересирани за настанот на 7-ми јуни во Струмица, може да се пријават на следниот линк

Модератор на настанот ќе биде Жарко Димитриоски, автор и водител на најпопуларното Македонско ток шоу, Еден на Еден и креативен директор во истоимената маркетинг агенција.

Целта на акцијата „Нахрани го својот ум” е преку серија мотивациски говори на успешни, македонски личности од јавниот живот, бизнис секторот, здравството и уметноста, студентите да имаат можност директно да ги добијат одговорите на темите кои ги засегаат.

Акцијата „Feed your brain“ е реализирана од маркетинг агенцијата „Еден на Еден” во рамките на иницијативата „Мрдни со прст”.

Мрдни со прст е граѓанска платформа, чија мисија е да поттикне акција на размислување за индивидуалната одговорност и поголема граѓанската вклученост во решавање на општествените прашања кои сите нè засегаат, бидејќи секое мало мрдање со прст придонесува за големи резултати и промени. Иницијативата започна пред повеќе од една година и секој граѓанин, граѓанска иницијатива или организација може да стане дел од неа.

Повеќе информации за Мрдни со Прст се достапни на www.mrdnisoprst.mk, како и на нивната Facebook страна.