Супер гостување на Зоран Цвијановиќ во Еден на Еден

Во најновата епизода на нашето шоу гостин ни беше Зоран Цвијановиќ – еден од најпознатите актери на просторите на екс Југославија. Освен разговор со Цвијановиќ, Жаре имаше интервју и со единствениот македонец добитник на нобеловата награда за млади, а секако тука беше и стандардниот монолог, како и рубрикатa “Прашај го Спасе”.
Целата епизода е достапна онлајн: