Васко Ефтов во 1на1 – Најава

Овој пат почнуваме еден час подоцна во 22.30 часот, веднаш по ракометниот натпревар Рајн Некар – Вардар, на гости ни доаѓа Васко Ефтов. Човекот кој сме навикнати да го гледаме како поставува прашања и ги нервира до точка на вриење своите соговорници, овој пат ќе седне на гостинското столче.

Еве ја најавата за целото шоу што ќе го гледате во сабота на Алфа тв, во 22.30 часот.