Веб ексклузива – Љубовниот живот на малиот Јован

Горан Михајловски не беше единствениот гостин во последното издание на #1на1. Веднаш до него на каучот седна и малиот херој со големо срце Јован. Ексклузивно за нашите веб фанови го одделивме ова видео 🙂

Целата епизода тука.

Монологот од епизодата тука.