ВЕБ ЕКСКЛУЗИВА – Метеоролог

Најновата веб ексклузива од #1на1, погледнете ја временската прогноза со Метеорологот.

Вечерва, нова ексклузива, снимен разговор меѓу Жаре и Спасе.