Веб ексклузива – Жаре учи да танцува

Додека камерите се уште снимаа, Жаре побара од Марјана да го научи да танцува како неа, а таа со задоволство му покажа неколку потези.

Видеото што ќе го погледнете може да ви ги повреди очите. На следното видео ќе го видите Жаре како танцува.
Продолжете на ваш ризик. 😀

Целата епизода тука.

На следниот линк можете да го погледнете монологот, а тука ќе можете да го видите и другото веб ексклузивно видео.