Владо Георгиев крши шише од глава!

Пред почетокот на епизодата Жаре имаше само една цел – да го натера Владо Георгиев да скрши шише од глава! На крај Владо реши да биде храбар и реши да го прифати предизвикот!

Повеќе информации за акцијата #ДенНаВоздухот на следниот линк.