Владо Георгиев приреди супер шоу во Еден на Еден

Осмата сезона на нашето шоу не запира! Продолжуваме со серијата на одлични епизоди! Токму таква беше и епизодата со балканскиот шармер кој што ни приреди фантастична забава. Дури и да не го скршеше шишето од глава ова пак ќе беше супер епизодa 😀

Во последната епизода ја започнавме и акцијата #ДенНаВоздухот. Придружи се и ти!