Владо Јаневски зборува странски јазици!

Кој вели дека македонските пејачи не можат да бидат и полиглоти? 😀

Целата епизода е достапна на нашиот јутјуб канал. Монологот од епизодата е достапен на следниот линк, а доколку сакате да ја чуете новогодишната песна на Жаре, Лозано и Мешевски притиснете тука.