„Во бестрага“ на хелиум

Неговата изведба заедно со „Нокаут“ на еден unplugged концерт пред којзнае колку години, ја оживеа оваа песна. „Во бестрага“ химна за многумина, а секогаш е добро повторно да се чуе токму од Игор Џамбазов. Ама уште подобро е да има нова верзија – и тоа на хелиум. Како звучи слушнете и сами.

Fun fact – ова е првпат Игор да проба хелиум во животот.