Во недела следува последната епизода на „Фчерашни новости“

Скандалозно:  Јована  ги извади купачите! Спиро Енергија ги откри трите правила на Универзумот! Експертите советуваат – како до подобро лето!

Следува нова епизода на „Фчерашни новости“, во недела во 19:10 на телевизија „Телма“

Со оваа 12., воедно и последна епизода ја завршуваме првата сезона на оваа сатирично-хумористичната емисија.

Екипата на Бранко Огњановски секоја недела успеваше да ја собере публиката на „Телма“ за да се насмееме на наша и на сметка на оние што секојдневно не исмеваат.

Сите досегашни епизоди и скечеви, но и необјавени клипови и  фотографии од зад сцената погледнете ги на официјалните страници и канали на „Фчерашни новости“:

Јутјуб: https://www.youtube.com/channel/UC5_dpZJ3XmZ7RkcUvmtAG9w

Фејсбук: https://www.facebook.com/FcerasniNovosti/

Инстаграм:https://www.instagram.com/fcerasninovosti/

Пишете му и на Спиро Енергија на spiroenergija69@yahoo.com

Премиера: Секоја недела во 19:10 на Телма

Репризи: недела 23:05 часот, понеделник и четврток после 16 часот