Време е за втор дел со Владо Јаневски!

Терминот е стандарден – 18:30 на Канал 5, а гостинот е Владо Јаневски!

Секако дека една емисија не е доволна за разговор со легенда од негов тип, па така се што не успеавме да го прашаме за приватниот и професионалниот живот го гледаме за крајот на оваа седмица.

Колку денови работи во годината, каде живее, дали му недостасува младоста, каков му е процесот на пишување, зошто Евровизија ја памети по лошо и многу, многу повеќе!