Втор дел со Бајага оваа недела!

Погледнете ја најавата за вториот дел со Момчило Бајагиќ за оваа сезона! Првиот дел помина одлично, а ние ви ветуваме дека оваа недела во 18:30 на Канал 5 продолжуваме со уште многу интересни разговори за минатото, сегашноста и иднината на познатиот балкански музичар!