За Игор…

Човекот за кој не треба претставување. Ако веќе мора, ќе го претставиме како еден од најдобрите пријатели на „Еден на Еден“, со тоа и најчест гостин 🙂

Денеска Игор Џамбазов полни 54 години. Пријателе, уште долго долго да ни доаѓаш во емисија.

Потсетете се на дел од гостувањата. Годините не се битни, секој разговор со Игор е евергрин: