Зад камерите со Борко Ристовски

Фотографии од снимањето со Борко Ристовски.

Целата епизода можете да ја погледнете тука.

IMG_3173

IMG_3027

IMG_3034

IMG_3043

IMG_3104

IMG_3112

IMG_3113

IMG_3118

IMG_3124

IMG_3130

IMG_3142

IMG_3154

IMG_3158

IMG_3159

DSC_0080

DSC_0051

DSC_0053

DSC_0055

DSC_0062

DSC_0069